Werk

Nieuw [4]
Brochures/flyers [19]
Digitaal [7]
Huisstijlen [15]

Periodieken [
12]
Overig [
21]

Het vaccineren is begonnen!
Naast de bewegwijzering voor de GGD corona teststraten, hebben we ook de vormgeving gedaan voor vaccinatiecentra op verschillende locaties in Nederland.

Terberg Special Vehicles magazine
Alle input is binnen voor de restyling van het Terberg Special Vehicles magazine.
We gaan het een nieuwe look geven die goed past binnen de vernieuwde huisstijl.

Veilig werken
Het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier zet in op 'Veilig werken’ door alle gelederen van de organisatie en wij mogen daar de campagne voor ontwikkelen.

Jubileum
Haagsblauw viert dit jaar het 15-jarig jubileum! En of dat nog niet genoeg is… onze voorganger, Jean Cloos Art Direction, zag 50 jaar geleden het levenslicht.

Statenwarmte
Het buurtinitiatief Statenwarmte informeert de bewoners van de Haagse wijk Statenkwartier over hoe zij hun woningen kunnen voorzien van duurzame energievoorzieningen. Het jaar 2020 staat in het teken van een aardgasloze toekomst. Haagsblauw nam de restyling van de huisstijl op zich, ondersteunt bij de bouw van de website en ontwikkelt de diverse informatiedragers.

Annual Report voor Cordaid
Voor het zesde opeenvolgende jaar verzorgde wij het Annual Report voor Cordaid. Van een gedrukte uitgave in 2013, naar een interactieve pdf in 2019. Zo blijft deze publicatie in beweging.

Leesplezier
Om het lezen in het algemeen en de bibliotheek in het bijzonder bij leerlingen van de basisschool meer onder de aandacht te brengen, hebben we samen met Bibliotheek Bollenstreek het project ‘Leesplezier’ ontwikkeld. Even wegdromen met een mooi gedrukt boek… wat is er fijner dan dat?

Dutch Drone Academy
Het vliegen met een drone wordt steeds professioneler ingezet in verschillende bedrijfstakken. Dutch Drone Academy (onderdeel van European Drone Academy) verzorgt lesboeken die opleiden tot piloten met het vereiste vliegbrevet. Wij checken in voor de restyling van de lesboeken.

Express Yourself by Reena
De nieuwe website van Express Yourself by Reena gaat live! Je kunt bij deze Haagse schoonheidssalon nu ook online een afspraak maken. Zo start je 2019 weer als nieuw!

BendorffWomen
Haagsblauw ontwerpt voor BendorffWomen de nieuwe huisstijl. Bij de verhuizing van deze Haagse modewinkel werd gelijk de gevelbelettering voor het nieuwe pand meegenomen. In mei volgen de heren...



 

Over Haagsblauw

Voortbordurend op wat je de ‘Hollandse traditie’ zou kunnen noemen streeft Haagsblauw naar functionele vormgeving. Helder, actueel, opvallend, uitnodigend en tot de verbeelding sprekend. Eigentijds,
maar zonder overbodige franje.

Vanuit die gedachte ontwikkelen wij logo’s en huisstijlen die een wezenlijke bijdrage leveren aan een corporate imago: magazines, jaarverslagen, brochures, overheidspublicaties, boeken, affiches, internetsites. Voor zowel overheid als bedrijfsleven, universiteiten en kleinere organisaties.
Dat doen wij ‘samen’ met onze opdrachtgevers en in samenwerking met een flexibel team van tekstschrijvers, fotografen en illustratoren.

Doel is dat het resultaat méér is dan de som der delen, en dus optimaal communiceert.

Functionele vormgeving, ook als die ontstaat vanuit een sterke drang tot vernieuwing, beschouwen wij als het meest geëigende middel om dat doel te bereiken.

Haagsblauw zag het levenslicht op
1 oktober 2005. Hiervoor was het bekend en berucht onder de naam Jean Cloos Art Direction. Een Haags ontwerpbureau dat door de naamgever in 1970 is gestart. We hebben het hier dus over 50 jaar ontwerptraditie!

Opdrachtgevers

Acta
Betjeman & Barton Theekopers
Beauty by Reena
Bol.com
Boom uitgevers Den Haag
Boom uitgevers Amsterdam
Bottle Promotions
Bovo Haaglanden

Buurkracht (Enexis)
Stichting CAV
Cendris / PostNL
Cordaid
DVDW Advocaten
dcypher
European Drone Academy
Federatie Medisch Specialisten
Gemeente Den Haag
Gemeente Woerden
GGD Haaglanden
Gispen International

Hill+Knowlton
Hogeschool Utrecht Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier
Hotelschool The Hague
Houtrust Squash
Illumion
IKNL
Innovam
Interprovinciaal Overleg
Isala
Joosten Advocaten
Konincks Holding
Loyalis
Ministerie van Infrastructuur en Milieu
Mooi Trouwen
Montae
Nationale-Nederlanden
Nederlandse Orde van Advocaten
Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde (NVK)
NN Investment Partners
Noodopvang Haaglanden
Nuffic
Prelum Uitgevers
Provincie Utrecht
Provincie Zuid-Holland
Raad voor Cultuur
Save the Children Nederland
SNV
Stage Entertainment
Statenwarmte
Stichting Erkend Hypotheekadviseur
Tilburg University
TU Delft
Vereniging Jonge Arbeidsrecht Advocaten
Verslavingszorg Noord Nederland
Vewin
Vrije Universiteit Amsterdam
VU Uitgeverij
Wageningen University
Yulius
Zanders