Haagsblauw
Juffrouw Idastraat 18b
2513 BG Den Haag
T 070 360 81 99
post@haagsblauw.nl

Haagsblauw is een handelsnaam van
Jean Cloos Art Direction bv bno
KvK Haaglanden 27116733

bno


Boom uitgevers Amsterdam
Boekomslagen
Boom uitgevers Amsterdam

Boom uitgevers Amsterdam zijn al sinds 1948 uitgevers van non-fictie over allerlei onderwerpen. Voor de omslagen voor het hoger onderwijs heeft Boom uitgevers Amsterdam een nieuw basisontwerp laten maken. Vanuit dit nieuwe basisontwerp heeft Haagsblauw al een heel aantal omslagen mogen maken.


Nederlandse Brouwers
Nederlands Bierproeffestival 2016

PZH

 

Bierliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens de 4e editie van het Nederlands Bierproeffestival.
Tijdens dit festival dat het openingsevent is van de Week van het Nederlandse Bier, zijn 3 dagen lang ruim 40 Nederlandse brouwerijen aanwezig en presenteren samen meer dan 150 soorten Nederlands bier.
Kijk voor meer informatie over dit festival op weekvanhetnederlandsebier.nl

Voor de edities 2015 en 2016 verzorgde Haagsblauw de volledig vernieuwde identiteit en aankleding van het festival.


Hotelschool The Hague Pictogrammenserie
DVDW

Haagsblauw ontwikkelde voor Hotelschool The Hague een serie van pictogrammen voor zowel uitingen in print als beeldschermgebruik. Deze (nog steeds groeiende) serie maakt onderdeel uit van de nieuwe corporate sub-huisstijl. En ja wel… ook deze werd door Haagsblauw verzorgd. 

Haagsblauw verzorgde concept en uitvoering.


VU Amsterdam
Campagne Werkbelevingsonderzoek
schaamrood

 

Begin dit jaar werd er een werkbelevingsonderzoek gehouden onder alle medewerkers van de VU. De kerngedachte achter het uitvoeren van het werkbelevingsonderzoek is dat de mens ‘de sleutel is tot bedrijfssucces’ en dat de mate van tevredenheid van medewerkers binnen de organisatie sterk verband houdt met de (toekomstige) prestaties van de organisatie.

Om de medewerkers te enthousiasmeren mee te doen aan het onderzoek is een campagne bedacht, bestaande uit verschillende on- en offline middelen.

Haagsblauw verzorgde concept, ontwerp en opmaak.


Cordaid Stille Helpers lunch
DVDW

'Stille helpers' zijn mensen die zich sinds het begin van de internationale hulporganisatie belangeloos inzetten om anderen te helpen, maar daarbij op de achtergrond blijven. Cordaid werkt wereldwijd aan armoedebestrijding en ontwikkelingshulp. Op de 100ste verjaardag wil Cordaid het werk van de stille helpers zichtbaar maken door middel van een reizende tentoonstelling en feestelijke avonden in diverse steden.
Koningin Máxima heeft in Amsterdam in hotel The Grand een lunch bijgewoond ter ere van 'stille helpers', georganiseerd door ontwikkelingsorganisatie Cordaid.

Haagsblauw verzorgde ontwerp en opmaak van diverse middelen