Haagsblauw
Juffrouw Idastraat 18b
2513 BG Den Haag
T 070 360 81 99
post@haagsblauw.nl

Haagsblauw is een handelsnaam van
Jean Cloos Art Direction bv bno
KvK Haaglanden 27116733

bno


Cordaid Kinderstem Vriendschapsbandje
DVDW

Trijntje en Kyra, winnaars AVRO Junior Dance 2013, steunen Cordaid Kinderstem en dragen de vriendschapsbandjes die Haagsblauw voor Cordaid Kinderstem ontwierp. De foto (Dennis Brussaard) is gemaakt tijdens een bezoek aan de school van Myriam (Oeganda). Deze wordt ondersteund door Cordaid Kinderstem.
Zie verder het verhaal op
www.stemvoordetoekomst.nl.
De nieuwe live shows zijn op 10, 17 en 24 mei.

Haagsblauw verzorgde ontwerp van de verschillende dessins.


Nederlandse Orde van Advocaten
Campagne-logo
DVDW

De Nederlandse Orde van Advocaten wil onafhankelijk en goed toezicht op de advocatuur, op een wijze die recht doet aan de rol van de advocaat én de cliënt in de rechtsstaat. Met het wetsvoorstel voor een college van toezicht zoals op 3 juni jl. bij de Tweede Kamer is ingediend, wordt de advocatuur op ontoelaatbare wijze beïnvloed door de overheid. De Orde verzet zich daarom fel tegen de plannen van het kabinet voor verregaande bemoeienis en afhankelijkheid van de overheid bij het toezicht.
Met een landelijke campagne, voorlichting en advies wil de Orde hun visie onder de aandacht brengen.

Haagsblauw verzorgde copy en vormgeving van het campagne-logo.


Gemeente Den Haag
Een kleurrijke bouwschutting
DVDW

In het verlengde van de Paleistuin is vanaf eind maart 'onverwachte natuur in de binnenstad' te zien. Het komende anderhalf jaar wordt hier de gracht teruggebracht en wordt er een volautomatische ondergrondse parkeergarage gebouwd. Om het werkterrein te verfraaien wordt er een 164 m lange schutting omheen geplaatst. Op initiatief van Ontwerpwerk werd deze vormgegeven door ontwerpers uit het Hofkwartier. Ieder neemt een deel voor zijn rekening.

Haagsblauw neemt ruim 14-en-een-halve meter schutting tegenover Café de Bieb voor haar rekening. Lees hier over de werkzaamheden.
En bekijk hier ons totale ontwerp voor 'ons' deel.

[pdf 6,2 mb]

Haagsblauw verzorgde graag concept en ontwerp.


Prelum Uitgevers
Van gêne tot schaamrood
schaamrood

 

In het boek 'Van gêne tot schaamrood' worden 18 schaamteproblemen besproken, waaronder blozen, boeren laten, kaal worden of snurken. Elk hoofdstuk bespreekt de achtergronden en behandeling. Daarnaast worden passages uit andere wetenschapsgebeiden besproken. Deze uitgave is bedoeld voor artsen, tandartsen, psychiaters en andere zorgprofessionals.

Geschreven door Paul van Dijk, aquarellen door Rob Heijman
Haagsblauw verzorgde ontwerp en opmaak.


Cordaid
Microkrediet en Cordeals Abriposter

Mondial

 

Voor Cordeals van Cordaid Microkrediet ontwierp Haagsblauw voor de 'Openlucht Bioscoop-deal' de abriposter en dagbladadvertenties.
Cordeals werkt volgens het Groupon-principe. Van elke deal die doorgaat, gaat de opbrengst naar Cordaid Microkrediet. Zo steunt men met een deal kleine ondernemers in ontwikkelingslanden.

www.cordeals.nl

Haagsblauw verzorgde concept en ontwerp.