Haagsblauw
Juffrouw Idastraat 18b
2513 BG Den Haag
T 070 360 81 99
post@haagsblauw.nl

Haagsblauw is een handelsnaam van
Jean Cloos Art Direction bv bno
KvK Haaglanden 27116733

bno


Gemeente Den Haag Wedstrijd Stoepkrijten
DVDW

In het kader van het actieplan ‘Papa, mama? Kom je buiten spelen?’ organiseerde de gemeente Den Haag een wedstrijd Stoepkrijten. De gemeente roept vaders, moeders en verzorgers (en de buurt) op meer activiteiten te organiseren in en rond de speeltuinen. Een doosje stoepkrijt was gratis aan te vragen bij de gemeente. De mooiste inzending, foto van de krijttekening, werd beloond met een dagje Drievliet voor het hele gezin!

En de winnaars zijn... Een kinderjury heeft alle inzendingen voor de Wedstrijd Stoepkrijten beoordeeld en twee winnaars gekozen: kinderen uit de Duchattelstraat en Bronja Novakova.
Haagsblauw verzorgde het logo van het actieplan, het ontwerp en de productie van het doosje met stoepkrijt, posters en flyers.


Stichting Yulius Beursstand NVvP
Yulius

Medio 2010 gingen Stichting RMPI en Stichting De Grote Rivieren verder onder de naam Yulius. Yulius is een grote speler in de geestelijke gezondheidszorg in de regio Zuid-Holland Zuid. Met een stand van 50m2 op het 3-daagse congres 2011 van de Nederlandse Vereniging voor Psychiatrie profileerde Yulius zich voor het eerst. De stand is zo ontworpen dat deze voor de komende jaren op diverse evenementen, met verschillende oppervlakten is in te zetten.
Haagsblauw verzorgde het basisontwerp en de inrichting, in samenwerking met Laarhoven Design Den Haag. Haagsblauw ontwierp en ontwerpt de nieuwe huisstijl voor Stichting Yulius.


Stichting Yulius
Levensloopzorg in Zuid-Holland Zuid

Yulius

Medio 2011 is Stichting Yulius een feit. Met de fusie van twee organisaties voor de geestelijke gezondheidszorg (Stichting RMPI  en Stichting De Grote Rivieren) ontstaat een nieuwe organisatie die voor een totale levensloop zorgt. Met meer dan 90 locaties (scholen, ziekenhuizen, woongroepen, werkplaatsen) in de regio Zuid-Holland Zuid, is zij een grote zorgverlener in deze sector van de gezondheidszorg.
Haagsblauw ontwerpt de nieuwe huisstijl en de toepassingen hiervan,
bijvoorbeeld de corporate brochure.TU Delft Kom naar de Open dagen!
TU Delft

De Open dagen van de TU Delft Bacheloropleidingen worden door aankomend technisch talent druk bezocht. Dertien nieuwe standwanden waren nodig vanwege de nieuwe huisstijl van deze opdrachtgever. Acht wanden voor de Masteropleidingen zijn eveneens door ons ontworpen.
Haagsblauw verzorgde het ontwerp en uitvoering.


SNV Jaarverslag 2009
SNV

 

SNV is een in Den Haag gevestigde internationale ontwikkelingshulporganisatie.
Ze adviseert meer dan 1800 lokale organisaties in meer dan 30 ontwikkelingslanden in hun strijd tegen armoede.
In het jaarverslag doen mensen uit het veld hun verhaal in tekst en beeld over de projecten in de diverse werkgebieden.
Haagsblauw verzorgde ontwerp en uitvoering.