Haagsblauw
Juffrouw Idastraat 18b
2513 BG Den Haag
T 070 360 81 99
post@haagsblauw.nl

Haagsblauw is een handelsnaam van
Jean Cloos Art Direction bv bno
KvK Haaglanden 27116733

bno


ING Investment Management
Nieuw F1-seizoen van start
ING

 

Met ING Group als sponsor van het ING Renault F1-team in het seizoen 2008-2009, zag ING Investment Management Europe de mogelijkheid hun corporate advertenties te vernieuwen. Met heldere fotografie en teksten (ING IM) is de nieuwe advertentielijn van ING IM klaar voor Europa...
Haagsblauw verzorgde ontwerp.


Gispen International bv
Gispen presenteert de heruitgave van de Mondial

Mondial

 

De moderne klassieker van Gerrit Th. Rietveld keert terug tijdens het 90-jarig jubileum van kantoorinrichter Gispen. Nazaten van Gerrit Rietveld onthulden in het Centraal Museum Utrecht de heruitgave van de Mondial stoel.
Hierna presenteerde Gispen-directeur Peter Veer het boek Mondial. Deze beperkte uitgave beschrijft de geschiedenis van de stoel.
Haagsblauw verzorgde ontwerp, tekst en productie.


Stage Entertainment Gefeliciteerd!
Kaart

 

Een kaartje op je verjaardag, altijd leuk als er aan je gedacht is. Stage Entertainment verrast wereldwijd hun medewerkers en sterren met deze attentie.
Haagsblauw verzorgde ontwerp, fotografie en uitvoering.


TU Delft
Salone del Mobile Internazionale Milano 2006
TU Delft

Eens per jaar is Milaan de design-hoofdstad in de wereld. Ontwerpers met reputatie van over de gehele wereld komen samen in het noorden van Italië. Niet alleen ontwerpers maar ook academies en universiteiten laten hun projecten zien. De eerste officiële deelname van de faculteit Industrieel Ontwerpen TU Delft in 2006 was een succes.
Haagsblauw verzorgde concept en uitvoering voor de aankleding van de stand en flyers in de vorm van scheurblokken.


Stage Entertainment
Corporate koelkastmagneten
Magneten

Passion, Responsibility, Ambition and Flexibility, maken samen One Company. De corporate kernwaarden als een puzzeltje op je koelkast.
Zo verbeeldt Stage Entertainment op een speelse wijze hun visie naar al hun medewerkers toe. Een cadeautje voor de feestdagen.
Stage Holding (o.a. Joop van de Ende Theaterproducties, Holiday on Ice, TopTicketLine) produceert in Duitsland, Nederland, Spanje, Groot Brittanië, Frankrijk, Rusland, Italië, België en op Broadway een grote variatie aan shows voor het grote en kleine theaterpubliek.
Haagsblauw verzorgde ontwerp, illustraties en uitvoering.


 
4