Haagsblauw
Juffrouw Idastraat 18b
2513 BG Den Haag
T 070 360 81 99
post@haagsblauw.nl

Haagsblauw is een handelsnaam van
Jean Cloos Art Direction bv bno
KvK Haaglanden 27116733

bno


SNV Magazine Connect
kinderrechten

 

Een terug- en vooruitblik in de vorm van een magazine, dat is voor SNV de vervanger van het gebruikelijke publieke jaarverslag. Projecten, mensen, partners, visies en financiën komen samen in deze Connect. SNV is een Nederlandse ontwikkelingshulporganisatie, werkzaam in 36 landen.

Haagsblauw verzorgde concept en opmaak voor print en interactieve pdf.


Nationale-Nederlanden Jouw Later
DVDW

Nieuwe pensioen glossy voor vrouwen van Nationale-Nederlanden. Het magazine neemt vrouwen op een leuke manier mee langs de vele aspecten van hun financiële later. [pdf 3,6 mb]
H5mag maakte een online vertaling van het magazine.

Haagsblauw verzorgde concept, ontwerp en opmaak.Federatie Medisch Specialisten
Magazine de Medisch Specialist

PZH

 

De Federatie Medisch Specialisten is dé beroepsvereniging voor en door medisch specialisten. Via alle Nederlandse wetenschappelijke verenigingen vertegenwoordigt de Federatie ongeveer 20.000 medisch specialisten. Eind 2014 kreeg deze nieuw op te richten federatie een definitief akkoord van haar leden. Een nieuwe huisstijl volgde. Aan Haagsblauw de vraag het ledenmagazine te ontwikkelen. De eerste uitgave rolde april 2015 van de pers. Tot volle tevredenheid van de opdrachtgever. We gaan er 4 per jaar maken.
[pdf 1,7 mb]

Haagsblauw verzorgde concept, ontwerp en opmaak.


Isala Personeelsblad Pulse
Isala Klinieken

 

Pulse, het personeelsblad van Isala verschijnt vanaf 2014 niet 8 maar 4 keer per jaar.
Vanwege het verlagen van de verschijningsfrequentie zijn bepaalde rubrieken komen te vervallen, maar zijn er ook nieuwe rubrieken voor in de plaats gekomen.
Haagsblauw verzorgde deze lichte restyling van Pulse.
[pdf 4,6 mb]
Haagsblauw verzorgde concept, ontwerp en opmaak.


EMMA Communicatie Tijdschrift Wijkondernemingen
kinderrechten

 

Het fenomeen wijkonderneming is gebaseerd op de Development-trusts en community enterprises uit Engeland. Ook in Nederland is deze beweging, van bewoners die collectief in hun wijk of dorp initiatief nemen, te zien.
In opdracht van EMMA Communicatie, verzorgde Haagsblauw het Thema Tijdschrift Wijkondernemingen, een uitgave van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties en de vereniging van woningcoöperaties Aedes.
[pdf 7,3 mb]

Haagsblauw verzorgde ontwerp en opmaak.