Haagsblauw
Juffrouw Idastraat 18b
2513 BG Den Haag
T 070 360 81 99
post@haagsblauw.nl

Haagsblauw is een handelsnaam van
Jean Cloos Art Direction bv bno
KvK Haaglanden 27116733

bno


NVK Kinderarts en samenleving
Isala Klinieken

 

De Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde is de vereniging voor kinderartsen en andere professionals die bij de gezondheidszorg voor kinderen betrokken zijn. Naast een wetenschappelijk vakblad geeft de NVK ook een verenigingstijdschrift uit, voorheen de NVK-Nieuwsbrief. Een nieuwe redactionele benadering vraagt om een nieuwe vormgeving. Onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen van periodieken maakte dit voor opdrachtgever en Haagsblauw een mooi project, waar beiden hun gedachten en ideeën in kwijt konden… en kunnen, want een tijdschrift leeft, 5 edities per jaar lang.

Haagsblauw verzorgde concept, ontwerp en opmaak.


Nationale-Nederlanden Nuextrá
kinderrechten

 

Naast het maandblad Nú van Nationale-Nederlanden, vormgeving ook Haagsblauw, was er behoefte aan een actuele tabloid waarin tussentijds over thema's kan worden bericht aan de verzekeringsadviseurs.
De stijl van het maandblad werd vertaald naar de stijl van een tabloid, dit alles binnen de nieuwe huisstijl van Nationale-Nederlanden.
[pdf 650 kb]
Haagsblauw verzorgde concept, ontwerp en opmaak.


Verslavingszorg Noord Nederland
Relatiemagazine Omslag
Gemeente Den Haag

 

‘Omslag’ is een magazine voor cliënten, medewerkers en relaties van Verslavingszorg Noord Nederland (VNN).
Het blad verschijnt vier keer per jaar. Haagsblauw heeft begin 2012 een restyling doorgevoerd. Verslavingszorg Noord Nederland is een instelling voor verslavingszorg. De verslavingszorginstelling geeft hulp en advies over alcohol, drugs, roken en gokken.
[pdf 1,4 mb]
Haagsblauw verzorgde de restyling en opmaak.


Stage Entertainment Spotlight
pulse

 

Spotlight is het wereldwijde personeelsblad voor de 4.500 werknemers van Stage Holding - The International Entertainment Group.
Het blad komt 8 keer per jaar uit en biedt in 5 taalversies zowel achtergrondverhalen als kort nieuws volop de ruimte. Stage Holding (o.a. Joop van de Ende Theaterproducties, Holiday on Ice, TopTicketLine) produceert in Duitsland, Nederland, Spanje, Groot Brittanië, Frankrijk, Rusland, Italië, België en op Broadway een grote variatie aan shows voor het grote en kleine theaterpubliek.
Haagsblauw verzorgde concept, vormgeving en realiseert iedere maand deze uitgave.


Nationale-Nederlanden
Nieuwe huisstijl = nieuwe Nú
kinderrechten

 

Per april 2011 heeft Nationale-Nederlanden een nieuwe huisstijl, ontworpen door Koeweiden Postma.
In samenwerking met dit ontwerpbureau restylde Haagsblauw het relatiemagazine Nú.
Haagsblauw ontwerpt iedere maand deze uitgave.


Gispen Creating nr 10
nuextra

 

Het tiende nummer van CREATING is in september 2011 verschenen. Met Creating wil Gispen haar relaties informeren en inspireren. Creating biedt relevante informatie over ontwikkelingen op het gebied van werken, kantoorinrichting en nieuwe producten. Deze jaarlijkse uitgave bevat nieuws en achtergrondinformatie.
Wilt u Creating voortaan per post op uw kantoor ontvangen? Neem contact op met Gispen; 0900-2354477 regiotarief:
2,8ct p/m. [pdf 5,3 mb]
Haagsblauw verzorgde concept en vormgeving.